За нас

Основната ни дейност е дистрибуция, проектиране, изграждане и сервиз на: системи за сигурност и комуникации, видеонаблюдение, пожароизвестителна и гасителна техника, контрол на достъпа и работното време, паркинг и антипаркинг системи, автоматизирани врати и бариери, електроизграждане и осветление.

За кратко време се изградихме като надежден партньор на територията на цялата страна на множество фирми, с което доказваме нашата лоялност и гаранция за качество и надеждност. Основен приоритет за нас е качеството на услугите, които предлагаме, клиентското доверие и желание. Надяваме се да имаме честта да Ви наречем наш партньор и клиент!

През годините в компанията развихме и насочихме усилията си към качествено и професионално обслужване на клиентите си. Променливите пазарни условия ни научиха да предлагаме гъвкави решения, съобразени с изискванията, специфичните потребности и финансови възможности на клиентите. Нашия квалифициран екип работи, за да ви предложи най-ефективните решения за вашите нужди в дългосрочен план.

Не спираме да се развиваме и учим в променящата се среда и това ни позволява да предлагаме най-новите и конкурентни решения в нашата сфера. От икономичен до професионален клас – всичко необходимо, за да получите нова и модерна система за видеонаблюдение.

Основните насоки, в които можем да Ви бъдем полезни са:

Какво предлагаме?

1. Подкрепа
Необходимото съдействие на развиващи се и установени бизнеси, в това да получат точното за тях решение, съответстващо на клиенските нужди и изисквания.

Ние Ви предлагаме надеждна техническа поддръжка- ще получите подкрепа от нашите експерти при инсталирането и конфигурирането на Вашите охранителни камери и системи.

Никога не оставяме въпрос без отговор!

2. Иновации
Редовното участие на нашата фирма в изложения в страната и чужбина, гарантира че за нас иновация не е просто дума, а бизнес стратегия.

3. Оптимизация
В основата на предлаганите от нас решения, стои стремежът към оптимизация на ресурсите. Бизнесът на охранителна техника се развива именно,  защото тези системи успяват да оптимизират разходите на бизнеса в един дългосрочен план.

4. Гаранция
Диотех осигурява едногодишна гаранция на цялата система.

5. Допълнителни Услуги :

  • Обучение, внедряване и технически консултации с цел улесняване на работата със системата;
  • Специализиран следгаранционен сервиз на цялата гама предлагана техника;
  • Абонаментна поддръжка;